• BannerImg

    Přehled kurzů a seminářů pro ženy v nadcházejícím období.

    Představte si na chvilku, že jdete sama večer ulicí a za sebou slyšíte kroky. Když zrychlíte, zrychlí taky. Víte, co byste dělala? Myslíte, že byste se dokázala bránit, když by vás někdo napadl?

    Možná máte dojem, že se vás to netýká, že se něco takového nemůže stát. Jenže smutnou pravdou je, že ženy jsou nejčastějším terčem útoků. A bohužel nejčastější ženskou reakcí na útok je zamrznutí. Zkrátka ztuhnete a nedokážete ani utíkat, ani volat o pomoc, natož se pak bránit. Pokud si sebeobranu nevyzkoušíte, nenaučíte se základním principům, pak vězte, že jsou vaše šance se úspěšně bránit velmi malé.

    Naším názorem je, že starat se o svou bezpečnost, by mělo být stejně samozřejmé, jako navštěvovat zubaře, nebo gynekologa.

    Proto vás srdečně zveme na dvouměsíční nedělní kurz pro ženy, kde se naučíte mnoho užitečného pro svou obranu. Rozhýbejte se a užijte si spoustu zábavy!

    Nedělní třída pro ženy od 15:15 - začátečnice (začátek 24. 3. 2024) KAPACITA NAPLNĚNA
    Nedělní třída pro ženy od 13:30 - začátečnice (začátek 24. 3. 2024)

    Nedělní třída pro ženy - pokročilé - 17:15

    Termíny Kurzu přežití pro ženy

    Jedná se o víkendové intenzivní kurzy sebeobrany, které vás připraví na nejčastější problémy, se kterými se můžete setkat. Naučíte se, jak konfliktům předcházet, jak deeskalovat napětí a, pokud už dojde k samotnému konfliktu nebo napadení, jak se ubránit a dostat se do bezpečí.

    Kurz přežití pro ženy (7. - 9. 6. 2024)

    Připravili jsme taktéž navazující Kurz přežití pro ženy 2 - navazující kurz pro všechny účastnice "základního" Kurzu přežití pro ženy a taktéž všechny ženy, které navštěvují pravidelné lekce a kurzy či mají již zkušenosti se sebeobranou:

    Kurz přežití pro ženy 2 (3. - 5. 5. 2024)
    ___________________________________________________________________________
    V případě dotazů nás kontaktujte na info@krav-maga.cz /  +420 777 552 664