• BannerImg

    Podmínky pobytového tábora Krav Junior

    Na této stránce naleznete platební podmínky a další informace k pobytovému táboru Krav Junior. Informace jsou platné od 21. 8. 2023.

    Vytvořením přihlášky souhlasíte s uvedenými informacemi níže.
     

    1. Vytvoření přihlášky

    Vyplněním registračního formuláře v detailu akce vytvoříte přihlášku pro Vaše dítě na pobytový tábor Krav Junior. Tento krok v případě potřeby může na základě emailového souhlasu vytvořit odpovědný pracovník organizace.
     

    2. Zaplacení zálohy

    Pro rezervaci místa na pobytovém táboře je požadována úhrada zálohy ve výši 1000 Kč dle platebních instrukcí, které Vám byly zaslány na email po vytvoření přihlášky. Záloha je splatná do jednoho týdně od vytvoření přihlášky.

     

    3. Zaplacení pobytového tábora

    Doplatek tábora je nutné uhradit do 31. 5. 2024.
    V případě přihlášení dítěte na pobytový tábor Krav Junior po datu 31. 5. 2024 není platba zálohy vyžadována. Celá hodnota táboru je třeba uhradit do jednoho týdne od vytvoření přihlášky.

     

    4. Odhlášení dítěte z pobytového tábora

    V případě, že se dítě, pro které byla vytvořena přihláška, nemůže pobytového tábora Krav Junior zúčastnit, je třeba ho z táboru odhlásit - emailově na adresu: info@krav-maga.cz. Pro stanovení výše storno poplatku je rozhodující datum doručení odhlášky na email výše.
    Výše storno poplatku jsou následující:
    • při odhlášení dítěte z tábora do 31. 5. 2024 včetně činí storno poplatek 1 000 Kč;
    • při odhlášení dítěte z tábora od 1. 6. 2024 do 14. 7. 2024 činí storno poplatek 50 % celkové ceny tábora;
    • při odhlášení dítěte z tábora od 15. 7. 2024 činí storno poplatek 100 % celkové ceny tábora.
    Prosím, dejte pozor na termíny pro odhlášení dětí, jak jsou uvedeny výše. Storno poplatky jsou stanoveny tak, aby pokryly náklady a ztráty spojené s odhlášením účastníka, a proto se liší v závislosti na čase odhlášení.
    V případě, že za své dítě naleznete na pobytový tábor náhradníka, storno poplatek účtován není. Údaje o náhradníku musí být na náš email obdrženy společně s odhlášením (viz výše). Všechny obdržené platby za pobytový tábor pak automaticky přecházejí z odhlášeného účastníka na náhradníka.


    V případě dotazů nás kontaktujte na info@krav-maga.cz.